fredag 13. september 2013

Drop box

Hva er nå dette da? Jeg leste i norsk boka.no om dropbox. Lastet det ned, men er ikke kommet helt i gang med det enda. Tenker at det å lagre dataene i "skyene" må være perfekt for oss nett studenter som bor på forskjellige steder. En perfekt måte å kunne dele dokumenter og samarbeide på. Dette skal derfor prøves ut


Har noen erfaringer som kan være grei å ta med seg ?

4 kommentarer:

  1. Jeg hadde heller ikke noen erfaring med Dropbox før jeg begynte på LDM. Jeg synes dette er smart i forhold til at man kan dele mapper med andre, og ha private mapper. En annen ting er at man mister ikke det som lagres, og man kan jobbe på andre maskiner om Dropbox er installert. Ja om jeg har forstått det rett! Trur nok jeg kommer til å bruke Dropbox en del :)

    SvarSlett
  2. Ja, Dropbox er en favoritt hos meg :)
    Genialt med tilgang til dokumentene både på mobile enheter og andre maskiner. Har brukt tjenesten i flere år, og alt av skolearbeid ligger i Dropbox-mappa. Dermed har jeg backup av filene, og når jeg skifter maskin er det enkelt å synkronisere. Mange applikasjoner har etterhvert fått integrasjon med Dropbox, f.eks. "Dokuments by Readle", som er en glimrende (gratis) PDF-leser og filbehandler til iPad.

    SvarSlett
  3. Hei June☺

    Har du fått testet Dropbox denne uken? Synes dette er et kjempekjekt program. Du kan benytte det som en minnepenn med mulighet for å dele denne ”minnepinnen” med andre. Min gruppe benyttet det som et verktøy i 1 gruppeoppgave, fantastisk enkelt. Anbefales!

    SvarSlett
  4. Har altså ikke fått testet ut dropbox enda, men håper på å få prøvd d ila uken :D

    SvarSlett